Aarhus Universitets logo
English
Områder med vildtvoksende tang forsvinder hvert år fra verdenshavene, når vi i stedet burde beskytte det. Tang er nemlig effektivt til at binde CO2,…
Den seneste optælling af marsvin og andre hvaler i europæiske farvande giver både interessante og foruroligende nye resultater.
Aarhus Universitet har netop frigivet en rapport, der dokumenterer de dårligste iltforhold i de danske farvande gennem de sidste 20 år.
Giftig svovlbrinte, døde fisk og liglagen på havbunden er i den seneste måned blevet udbredt i de indre danske farvande. Iltsvindet er udbredt i et…
Return to the real world
Klimaforandringerne giver flere hedebølger, og under den ekstreme varme stiger mængden af giftige bakterier i søerne.
For mere end 400 millioner år siden udviklede det insektlignende dyr, springhalen, et lille protein, som forhindrer dens celler i at fryse til is.
Ny kortlægning viser, at motorbådene sejler i kystområder, som er meget vigtige for marsvin.
Klimastress for planter er et akut spørgsmål i en tid med klimaændringer. Den ydmyge, men hårdføre timianplante åbner for spændende indblik i…
GPS-trackere på 43 arter fordelt over det meste af kloden afslører, at dyrene ændrede adfærd, da vi mennesker blev indendørs. Det viser et…
Side 1 af 14
12th Nordic Seaweed Conference
Seaweed as a tool for emission capture and utilisation
Under temaet ”Bæredygtig udnyttelse” inviterer vi til oplæg om de muligheder og udfordringer, som forskningen og forvaltningen står over for i de…
There is a growing demand for scientific knowledge advising policy formulation within the areas of climate, environment and agriculture. Aarhus…
European workshop with examples of co-creation when advising policy in the fields of environment and agriculture. Discussions on: What is the role of…
Glæd dig til at møde bl.a. Anders Morgenthaler, Gustaf Bock, Sebastian Jonshøj, Jørn Tækker og mange flere.