Aarhus University Seal

BIO Match 2020

Institut for Bioscience (nu Ecoscience) og Institut for Biologi var sammen vært for BIO Match onsdag d.22. januar 2020. Over 150 forskere og repræsentanter fra erhvervsliv, fonde, myndigheder og organisationer deltog i en spændende og udbytterig eftermiddag i Stakladen, hvor fokus var på samarbejde om fremtidens udfordringer.

Konceptet for BIO Match er en blanding af korte inspirationsoplæg og en markedsplads med stande. I år blev oplæggene holdt af Connie Hedegaard (formand for AU’s bestyrelse), Innovationsfonden, Central Denmark EU Office og tre forskere fra Bioscience og Biologi.

BIO Match er en bred faglig netværksdag for virksomheder, fonde, myndigheder, organisationer og forskere fra Institut for Bioscience. Formålet er at inspirere til og styrke grundlaget for samarbejde mellem forskere og erhvervslivet inden for temaer relateret til bl.a. klima, miljø, naturressourcer, grøn vækst og bæredygtigt produktion. Alle deltagere får mulighed for at præsentere sig selv, netværke, udveksle idéer og drøfte muligheder og potentialer for samarbejde.

BIO Match arrangeres af Erhvervsudvalget på Institut for Bioscience i samarbejde med Innovationsfonden. Det er gratis at deltage.