Aarhus Universitets segl

Rekordstor deltagelse fra Aarhus Universitet på Naturmødet i Hirtshals

Mere end tyve indlæg fra Institut for Ecoscience og Institut for Biologi rammer i år scenerne, når årets Naturmøde går åbner dørene i Hirtshals i dagene d. 11-13. maj.

Foto: Peter Bondo Christensen
Foto: Peter Bondo Christensen
Foto: Peter Bondo Christensen
Foto: Peter Bondo Christensen

I begyndelsen af november 2022 udløb tilmeldingsfristen for indlæg til Naturmødet i Hirtshals, 2023.

Katja Bundgaard Last og Signe Brokjær tilbød at indsamle forslag til oplæg fra forskere fra Institut for Ecoscience og Institut for Biologi og stå for hele tilmeldings- og indtastningsproceduren.

”Vi er glade for at konstatere, at langt størstedelen af de forslag vi sendte afsted til Naturmødets sekretariat er imødekommet på en ellen anden måde,” siger Signe Brokjær, der til dagligt arbejder med projekt Hovedet i Havet. 

Man kan opleve oplæg fra de to institutter på alle Naturmødets scener og Naturmødet har bl.a. udvalgt tre store debatter fra institutterne som indslag på hovedscenen ’Thunderdome’.

Forberedelserne er i fuld gang med flere store workshops her i januar, så indslagene bliver knivskarpe.

Når Naturmødet er klar med det endelige program, udarbejder vi en oversigt over, hvor og hvornår man kan opleve indslagene fra de to institutter, ligesom vi kommer med anden praktisk information om institutternes deltagelse i Naturmødet.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen dem 11.-13. maj, hvis du vil opleve et brag af et Naturmøde med mange meningsdannende indlæg.

 

Yderligere oplysninger om institutternes deltagelse på Naturmødet: Signe Brokjær; mail: signe.brokjaer@bio.au.dk eller Katja Bundgaard Last; mail: kbl@bio.au.dk.